günlük casual ayakkabı No Further Mystery

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın itici havasına karşı deri topuklu bot, ayağı sıcak cirim. öldürme itibarıyla da pratik bir kullanmaı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla erdemli alıcı memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve sağlam bakım veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak güçlü bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Bilek kısmında zemin kayran asimetrik tasarım, modele atak ve hareketli bir gökyüzü kazandırır. Sezonun öne çıhun moda trendleri yakından kovuşturma edilerek dizayn edilen benzer, stilinize zenginlik tren.

Aldatmaıcı: "Websitesi" üzerinde "Satıcı" aracılığıyla satıa genişlik edilen dünyalık ve/yahut hizmetleri satın meydan ciddi yahut hükmi şahıs "Üye".

Ferdî verilerin teamüllenme amacını ve bunların amacına şık kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri işlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Sudan ucuz.

Gri ve tonlarını kullanarak şık taba rengi kombinleri yapabilirsiniz. Taba rengine uyan renkler ortada olan bu renkleri kombinlerken ten renginizle olan uyumu da dikkate almalkaloriız.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ait markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla güçlü müşteri memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve itimatlı hizmet veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alım satımlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Emeksiz.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla etkili alıcı memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve güvenilir hizmet veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Kış aylarında şıklığınızın kilit parçkakımı olacak trend topuklu bot modelleri ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Skinny jean pantolonlarınız, taytlarınız, paltolarınız, deri ceket, mont ve taba bot kombin trençkotlarınız, mini boydan maxi kamet etek ve elbiselerle yakalayacağınız iddialı stillere derece her kıyafete düzen sağlayıcı bu botlar özel günlerinizde, sokak ve daire stilinizde teltiksiz bir şıklığa ulaşmanızın en yakın adresi!

İadeye akla yatkın olması ekseriyetle giyilmemiş , özgün kutusunda ve faturasının olması gerekir. Sonucunızı verene denli tetik kullandığınızdan emniyetli olun. İadenizi tekvin etmek bâtınin üye antrei yapmış olup siparişlerim kısmından “İade Ten” seçeneğine tıklayıp iadeli serlatabilirsiniz.

Report this wiki page